Semnează pentru Candidat independent Valeriu Nicolae

Semnează pentru Candidat independent Valeriu Nicolae - foto preluat de pewww.facebook.com

foto preluat de pe www.facebook.com

 

Semnează pentru Candidat independent NICOLAE VALERIU CIOLAN

De ce?

Acum mai mult de un an eram convins că singura mea implicare în politică va fi la nivel de vot și sfaturi dacă va fi fost nevoie. Eram chiar fericit, PLUS și USR erau partidele care eram convins că vor aduce schimbarea, iar în PNL erau câțiva oameni de toată isprava.

Sunt mulți oameni buni în PLUS și USR. Sunt câțiva pe care îi admir și care mă inspiră în același timp. Oameni pe care i-aș vota cu încredere și mult drag Oameni care, în zdrobitoarea lor majoritate, nu sunt pe liste și nici nu au șanse să fie prea curând în conducerile celor două partide.

Am fost convins că #nutotei va fi preluat de USRPLUS. Media ZILNICĂ de peste două luni de share-uri la postările pe subiectul ăsta depășește cu mult 1.000. Orice comparație cu oricare lider politic demonstrează clar că este un lucru care ar trebui să fie foarte sus pe agenda lor. Am fost convins că vor fi voci din PNL care vor cere o schimbare, căci PNL-ul colcăie de impostori.

Nimic.

Am vorbit și cu o parte din conducerea Alianței, interesul a fost zero. Discuția despre niște posibile propuneri pentru a evita un alt Parlament plin de impostori și instituții pline de pile nu a interesat liderii PLUS și nici USR. Alianța cu PNL-ul, funcțiile din viitoarea guvernare și promovarea oamenilor loiali par a fi principalele priorități. Schimbarea din gură nu e schimbare, e doar gargară. Schimbarea lucrurilor stradă cu stradă e doar un slogan, că de schimbat de-adevăratelea prin zonele care chiar ar trebui schimbate lucrurile, nici vorbă. În ultimii 4 ani cu parlamentari USR, mai toată schimbarea prin sectorul 5 a fost în declarațiile lor sforăitoare.

A câștigat Piedone.

În fapt, mai nimic din ceea ce cred eu că ar fi foarte important nu pare că
rezonează în niciun fel cu conducerea Alianței. Rezonează totuși cu o parte din membrii PLUS USR.

#nutotei ar trebui să fie o prioritate. Impostori sunt peste tot, în toate instituțiile statului și în cele controlate de stat și mai ales în SIE și SRI. Trebuie expuși public de politicieni și schimbați cu oameni cinstiți și capabili.

Indicatori de performanță pentru cei aleși și pentru toate funcțiile din partid sunt absolut necesari. Interzicerea cumulului de funcții în mod real, nu la vrăjeală, cum e acum, un mecanism capabil să controleze smintirea din cauza puterii, management profesional și o limitarea a numărului de mandate, pentru a regenera clasa politică, ar trebui să fie regula și nu blabla-ul pentru partidele noi. Votarea indivizilor și nu a listelor impuse de conducere este o necesitate, în condițiile în care nepotismul este rampant și suporterii USRPLUS sunt mult mai pretențioși decât electoratul PSD .

CNA-ul este o mizerie care permite promovarea imposturii, a minciunii, spălări pe creier și a nesimțirii celor mai toxice la televizor. Ca și TVR-ul, și instituția CNA-ului trebuie reformată urgent, pe principii de competență și nu de haită.

Nu am nicio legitimitate să încerc eu să schimb felurile cum se fac lucrurile în USRPLUS. Tare mi-aș dori să nu mai avem un Piedone sau un Vanghelie sau un Florea la sectorul 5. Primăria sectorului 5 nu este deloc o joacă și este probabil cea mai complicata primărie din București. Ghetouri, clanuri, infrastructură făcută cu gândul la șpagă și multe interese mafiote. Dacă stau pe margine următorii ani, șansele să am un impact sunt foarte mici. Din Parlament se pot fac multe și putem pune la punct o echipă care chiar să fie pregătită pentru sectorul 5.

Un om nu va putea face mai nimic de unul singur.

Am vorbit cu câteva sute de oameni. Am făcut și un poll cu ei despre posibile soluții. S-a votat. Aproape 400, marea majoritate a celor care au vrut să candidez la Primăria sectorului 5, cred că o candidatură independentă este soluția. În cazul în care reușim, atunci ceea ce credem noi că ar trebui să fie prioritar pentru partide care vor într-adevăr schimbarea clasei politice va avea legitimitate și poate duce la o schimbare.

Conducerea USR e convinsă că eu nu sunt deloc atractiv electoral. Mi s-a spus asta direct. Eu cred că există un risc să iau 1 – 2% din voturile pentru USRPLUS de prin sectorul 5. Nu vreau să fac asta și promit că, dacă conducerea Alianței face prioritare lucrurile pe care le-am menționat mai sus, renunț la candidatură și voi sprijini cu tot ceea ce pot cele două partide.

O simplă promisiune explicită, care să includă planuri, indicatori, date limită și consecințe dacă planurile nu funcționează din partea domnului Barna și a lui Dacian va fi îndeajuns.

Până atunci ne apucăm de strâns semnături. Dacă vreți să veniți cu noi aici https://www.facebook.com/groups/2700757863575972

cititi mai mult pe valeriucnicolae.wordpress.com

https://nutotei.ro/

Semnează pentru Candidat independent NICOLAE VALERIU CIOLAN

Valeriu Nicolae, antreprenor civic - foto preluat de pe ziare.com

Valeriu Nicolae, antreprenor civic – foto preluat de pe ziare.com

 

Pe seară la 18.20 voi vorbi despre Parlamentul Impostorilor și despre candidatura mea independentă la EuropaFM. Am râs…

Publicată de Valeriu Nicolae pe Joi, 15 octombrie 2020

 

15 octombrie 2020 – Radio Europa FM – Piața Victoriei, cu Ioana Ene Dogioiu: Despre impostura în politică, cu activistul Valeriu Nicolae

Semnează pentru Candidat independent NICOLAE VALERIU CIOLAN

 

4 octombrie 2020 – Radio Europa FM - Interviul de Zece. Valeriu Nicolae: România trebuie să scape de impostură

Semnează pentru Candidat independent NICOLAE VALERIU CIOLAN

 

7 aprilie 2020 – Valeriu Nicolae ajută omul în ghetou, în Ferentari. Acolo regulile sunt foamea, sevrajul, violența domestică, gândacii și șobolanii. Jurnal Anti-covid 19. Ziua 24 

de Eugen Istodor HotNews.ro

Valeriu Nicolae m-a lăsat fără glas. Îmi vine să strâng de gât pe cineva. Politician, primar, președinte. Și tu o să intri în draci. Vezi interviul cu Valeriu Nicolae. O dată, de zeci de ori. Intră și tu în lumea ghetoului. Uite-i pe cei în sevraj. N-au de unde lua drogul. Auzi urletele foamei. De unde mâncare? Auzi bătăile. Unde să fugă femeia de atâta bătaie? Afară este coronavirus. Niciun ajutor. Oamenii aici n-au de unde lua, cere un colț de pâine. Ghetoul a rămas fără ajutor. De asta acum Binele trebuie urlat, oamenii rari, curajoși, care fac binele trebuie ridicați în slăvi.

Ajută-l și tu pe îngerul Nicolae, pe tata Valeriu să țină în viață copiii. Urlă binele, promovează faptele bune. Vezi video. Devoră VIDEO. Ascultă-l pe Valeriu Nicolae de la Casa Bună:
cititi mai mult pe www.hotnews.ro

Semnează pentru Candidat independent NICOLAE VALERIU CIOLAN

 

11 ianuarie 2020 – „Tata Valeriu” a cumpărat din banii lui o casă pentru salvarea copiilor din ghetoul Ferentari: „La început am învățat cum se înmormântează copii. Nu am fost sigur că pot să rezist”

Când a început să îi ajute pe copiii din Ferentari, în urmă cu 12 ani, activistul civic Valeriu Nicolae a crezut că toți vor fi bucuroși să învețe și a sperat că influența lui bună o să înceapă să se vadă într-un timp scurt. Însă până să îi ajute în felul în care aveau ei nevoie să fie ajutați a fost mai întâi nevoie să eșueze și să învețe din greșeli.
cititi mai mult pe republica.ro

Semnează pentru Candidat independent NICOLAE VALERIU CIOLAN

 

1 decembrie 2019 – Valeriu Nicolae, omul care sfințește locul. De peste 10 ani ajută familiile nevoiașe din Ferentari

A lucrat pentru Națiunile Unite și Comisia Europeană. A trăit în Marea Britanie, Canada și Malta. Iar acum îl găsim în Ferentari. De mai bine de 10 ani, Valeriu Nicolae convinge copiii din cartier să se țină de școală și îi ajută cu temele. A strâns în jurul său sute de voluntari dornici să pună osul la muncă. Până anul acesta dădeau meditații într-o școală din cartier. Dar primăria i-a dat afară. Așa că Valeriu a cumpărat din banii săi o casă unde să le predea în continuare. A numit-o “Casă Bună”.
cititi mai mult pe stirileprotv.ro

Semnează pentru Candidat independent NICOLAE VALERIU CIOLAN

 

articole in Dilema Veche