(Valeriu Nicolae) CV-ul la control – Leonardo Badea – Viceguvernator BNR

Leonardo Badea - Viceguvernator BNR - foto preluat de pe www.facebook.com

foto si articol preluate de pe pagina de facebook a lui Valeriu Nicolae, antreprenor civic*

Valeriu Nicolae, antreprenor civic - foto preluat de pe ziare.com

Valeriu Nicolae, antreprenor civic – foto preluat de pe ziare.com

2 septembrie 2020

 

CV-ul la control: Leonardo Badea – Viceguvernator BNR

Băi, e mult mai grav decât credeți. Azi panarama de la ora 5 e din ciclul ăla sinistru.

Una dintre Universitățile care apar cel mai des în CV-urile pe care le analizez este Universitatea Valahia de care nu auzisem niciodată.

Leonardo Badea este economist. Cariera lui este legată de Universitatea Valahia din Târgoviște. Deși își termină doctoratul abia în 2005, este din 2002 Secretar Științific al Consiliului Universității (la 27 de ani). Este și consilier județean din partea celui mai cinstit partid PSD. Din 2000 până în 2012, perioadă în care Consiliul Județean Dâmbovița devine un model de cinste universal. După perioada asta asta devine, logic, senator.

Din 2007 a fost Decan la Științe Economice și, din 2011, Prorector la Universitatea unde s-au masterat și doctorat o mulțime de semianalfabeți despre care am scris. Tot în 2007 începe să facă cursurile cele bune ale lui Oprea. Absolvă patru, inclusiv unul pentru Înalți Funcționari Publici. Desigur, numirea lui ca șef la ASF, locul unde toate geniile sunt plătite de noi la salarii de directori de multinaționale, este pe merit. Oprea a reușit să aibă la ASF printr-o coincidență demnă de trăznirea de vreo 20 de ori în aceași zi , fiul, fiica și ginerele. Și o celebră admiratoare a domnului Oprișan, fosta și actuala soție a lui Valeriu Zgonea, o altă mare admiratoare a domnului Geoană, fostul soț al Olguței Vasilescu sunt printre multele genii angajate la ASF pe banii noștri. Deși primea suma modică de 711.813 RON la ASF, domnul Leonardo (predestinat numele) preda și la Târgoviște pe un salariu de 109.000 RON.

Leonardo Badea - Viceguvernator BNR - foto preluat de pe www.facebook.com

Leonardo Badea – Viceguvernator BNR – foto preluat de pe www.facebook.com

Anul trecut, Leonardo a fost plătit din banii noștri peste 970.000 RON. Adică peste 18.000 de EUR pe LUNĂ acilea în România. Să ziceți voi că efortul nu se răsplătește.

Universitatea Valahia are până acum din cei prin ale căror CV-uri am trecut în Senat și Parlament o reprezentare incredibilă. Un alt prorector, un lector universitar, pe domnul Țuțuianu, un doctor Honoris Causa, pe doamna Cati Andronescu, doi absolvenți deputați de Buzău care put îngozitor a impostură , un fost vicepreședinte al lui Marian Oprișan, un fost angajat al universității și doi alți deputați de Dâmbovița despre care deja am scris ce râsuri de CV-uri au. Remarcabil toți, dar toți sunt de la PSD. Colegiul de Apărare al lui Oprea are undeva la 50 de deputați absolvenți din cei prin care am reușit să trec adică cam unu din trei.

Leonardo Badea este acum, desigur meritat, viceguvernatorul BNR, locul ăla în care nu există securiști (să trăiască domnu’ Manole!) sau corupție. Bogdan Olteanu, băietul condamnat la 8 ani de închisoare, este fostul viceguvernator. Dacă vreți să vă cruciți vă rog ascultați discursul domnului Badea în engleză (cică).

Vomitiv. Stat capturat. PSDcrație.

Să nu uit. A fost aprobat cu unanimitate de Comisiile din Parlament și Senat. Bravo USR!

Domnul Prisnel de la USR nu vrea mușchiul lui să-și pună CV-ul pe site-ul parlamentului. Este singurul fără CV de la USR. Există o mulțime de zvonuri despre impostură ale domniei sale. Este drept că a fost un olimpic excepțional dar impostura tot impostură e. Nu se compară cu duhoarea de la PNL și nici haznaua de la PSD dar miroase. Este șeful USR la Dolj. Domnu’ Barna stingem noi lumina, da? Dacian nimic, nimic despre impostura asta?

#nutotei
#nucaei
#statcapturat
#psdemafie

 

* redacția nu-și asumă răspunderea pentru conținutul articolelor pe care le preia și care nu reprezintă producție originală proprie