Robert Turcescu-Marturisire si spovedanie

turcescu22

Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor.

Image2LM2LM1Imagebani

articol preluat de pe http://www.turcescu.ro/

UPDATE 21:23 Robert Turcescu a plecat din emisiunea Actualitatea Românească.

UPDATE 21:18 Nu m-a şantajat nimeni. Documentele sunt reale.Le-am primit în mână de la cineva. Doar în faţa unui judecător pot spune tot.

UPDATE 21:15 De azi nu mai sunt formator de opinie. Există o judecată în toate.

UPDATE 21:13 Nu se termină aici. Adevărul depinde de mulţi factori şi persoane.

UPDATE 21:12 Am facut-o pentru că nu mai puteam să mai discut despre ofiţerul acoperit.

UPDATE 21:08 De mâine nu voi mai face emisiunea mea de la postul B1. Mă voi supune judecăţii. Sper că voi fi judecat cu bună credinţă.

UPDATE 21:06 Vă confirm ca eu le-am pus acolo. Astazi sunt impacat. Astăzi m-am elibert de o mare povară.

UPDATE 21:04 N-am trăit lucruri mai frumoase decât cele pe care le-am trăit după eliberarea de azi. Am crezut că este necinstit faţă de voi să vă mint.

​UPDATE 21:04 Sunt dispus să merg în instantă să arat că documentele sunt adevarate. Documentele sunt reale. Nu mi-a spart nimeni blogul, site-ul. Eu le-am pus.

​UPDATE 21:02 Robert Turcescu este prezent în emisiunea Actualitatea Românească de la B1 Tv.

​UPDATE 19:37 Într-un promo prezentat de postul de televiziune de B1 se spune că Robert Turcescu va fi prezent, de la ora 21, la emisiunea Actualitatea Românească, prezentată de Sorina Matei.

UPDATE 19:03 Sorina Matei a anuţat pe contul său de Facebook că jurnalisttul Robert Turcescu va fi prezent la emisiunea Actualitatea Românească de pe B1 Tv din acestă seară, de la or 21:00.

UPDATE 15:42 La scurt timp după postarea acestui comentariu, un alt cititor observă o altă problemă: “NU VI SE PARE CIUDAT CA FOTOGRAFIA DIN LIBRETUL MILITAR E ACEEASI CA PRIMA FOTOGRAFIE A LUI ROBERT TURCESCU GASITA PE GOOGLE ???

UPDATE 15:35 Într-un comentariu postat la acest articol un cititor spune: “Cum ma spargi o adresa de blog si sa nu fi in stare nici macar sa scrii corect romaneste?! Geniule…nu exista cuvantul oprobiu ai vrut sa scrii oprobriu ! iar unitatea militara de pe livret nu are nici cea mai mica legatura cu vre-un serviciu de informatii. Totusi vad ca tara asta are in continuare suficenti creduli. Si ne mai miram ca votam cum votam.”