(Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual) Cautam ingrijitor pentru tineri cu dizabilitati severe si asociate

Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual - foto preluat de pe facebook.com/pages/Organizatia-Suedeza-pentru-Ajutor-Umanitar-Individual

foto si articol preluate de pe facebook.com/pages/Organizatia-Suedeza-pentru-Ajutor-Umanitar-Individual

Cautam ingrijitor pentru tineri cu dizabilitati severe si asociate.

Ingrijitorul va fi angajat norma intreaga si va avea atributii de ingrijire primara a tinerilor cu dizabilitati severe si asociate.

Principalele sarcini sunt: pregătirea alimentelor si a mesei pentru tineri, supravegherea acestora pentru realizarea igienei personale sau asistarea acestora pentru a avea o buna igiena personala, asistarea acestora in activitatile de zi/noapte, prestarea de activitati de curatenie a centrului rezidential in care lucreaza ingrijitorul etc.

De asemenea ingrijitorul se va ingriji ca tratamentul medicamentos sa fie administrat, ca abilitatile achizitionate de catre tinerii asistanti sunt exersate, conform indicatiilor specialistilor organizatiei. Se solicita: studii elementare/liceale, experienta de lucru si dorinta de a lucra cu persoane cu dizabilitati/nevoi speciale.

Pentru a participa la concurs trimiteti un CV si o scrisoare de intentie la adresa de e-mail: sandica.popescu@organizatia-suedeza.ro. Termenul limita de depunere a aplicatiilor este de 22 mai 2015.

articol preluat de pe https://www.facebook.com/pages/Organizatia-Suedeza-pentru-Ajutor-Umanitar-Individual/