Interviul lui Vladimir Putin (Tucker Carlson – 6 februarie 2024)

Interviul lui Vladimir Putin (Tucker Carlson - 6 februarie 2024) - foto preluat de pe en.wikipedia.org

foto preluat de pe en.wikipedia.org
articole preluate de pe: en.wikipedia.org; Gandul Exclusiv

 

Interviul lui Vladimir Putin (Tucker Carlson – 6 februarie 2024)

Interviul lui Vladimir Putin” este un interviu de televiziune găzduit de jurnalistul și comentatorul politic american Tucker Carlson cu președintele rus Vladimir Putin.

A avut premiera pe 8 februarie 2024, pe Tucker Carlson Network și pe site-ul de social media X (Twitter).

Este primul interviu cu Putin acordat unui jurnalist occidental de la invazia rusă a Ucrainei din februarie 2022.

 

Vladimir Putin, față în față cu Tucker Carlson. SUMARUL celor mai importante declarații ale ”Țarului de la Kremlin”: ce ar fi împiedicat pacea din Ucraina sau când ar ataca un stat NATO

articol preluat de pe www.gandul.ro

Președintele Federației Ruse Vladimir Putin a făcut declarații istorice în interviul acordat lui Tucker Carlson (AFLĂ CINE ESTE JURNALISTUL!).

GÂNDUL. RO a decupat cele mai puternice fragmente din interviul ”Țarului de la Kremlin”, care n-a evitat să răspundă unor întrebări fierbinți: intenționează sau nu să atace un stat NATO, de ce acuză Statele Unite ale Americii și ce condiție a pus pentru a înceta agresiunea la adresa Ucrainei.

 

SUMARUL DECLARAȚIILOR-CHEIE ALE LUI VLADIMIR PUTIN

Ce a răspuns Vladimir Putin la întrebarea „Cine a aruncat în aer Nord Stream?” (VEZI VIDEO AICI!)

În ce scenariu ar ataca Putin Polonia / Vladimir Putin respinge „comportamentul expansionist”, în interviul cu Carlson (VEZI VIDEO AICI!)

Ce condiții pune liderul de la Kremlin pentru încetarea războiului (VEZI VIDEO AICI!)

Putin a denunțat implicarea SUA în protestele produse în Ucraina și spune că Tucker nu a fost admis în CIA (VEZI VIDEO AICI!)

Putin, despre expansiunea BRICS: „Este ca razele soarelui. Nu poți împiedica răsăritul soarelui” + Ce spune despre relațiile cu Trump (VEZI VIDEO AICI!)

Explicațiile lui Putin pentru eșecul negocierilor cu Ucraina. Cum a căzut acordul de la Istanbul. Rolul lui Boris Johnson (VEZI VIDEO AICI!)

Ce spune Putin despre posibila eliberare a jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj (VEZI VIDEO AICI!)

„De ce mă simt vinovat de parcă îmi trădez țara? / Ce a mai făcut Tucker Carlson la MOSCOVA (VEZI VIDEO AICI!)

Președintele Federației Ruse Vladimir Putin s-a referit, printre alte subiecte, și la cum s-ar putea ajunge la un acord cu Ucraina, pentru încetarea conflictului militar. Liderul de la Kremlin amintit că s-au purtat mai multe runde de negocieri, care erau „aproape finalizate”, dar că toate s-ar fi oprit după ce Ucraina a ales să asculte de puterile occidentale.

preluat de pe www.gandul.ro

 

Vladimir Putin intervievat de Tucker Carlson (8 februarie 2024)

Președintele Vladimir Putin a reluat, în interviul acordat jurnalistului Carlson Tucker, acuzațiile la adresa Occidentului, atribuindu-i responsabilitatea pentru tensiunile care au condus la invazia rusă în Ucraina.

Liderul de la Kremlin a făcut referiri istorice la formarea Ucrainei și a criticat extinderea NATO spre est, a evocat tensiunile cu SUA și semnalat că Moscova intenționează să își atingă obiectivele militare în Ucraina.