Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Opriți Modificarea Codului Fiscal!

noiembrie 8, 2017 @ 14:00 - 23:55

Opriți Modificarea Codului Fiscal!

foto si articol preluate de pe facebook.com

8 noiembrie 2017

 

8 noiembrie este Miercurea Neagră pentru economia României. Pentru a cârpi un buget pe care nu a fost în stare să îl gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil să distrugă economia liberă a României. Modificările Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intenționează să le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanță de Urgență), vor aduce haosul în planurile de afaceri și în salarizare. În acest fel, inconștiența guvernanților distruge orice șansă pentru o economie predictibilă și stabilă în România.

Ședința de guvern începe la ora 15:00, iar noi vom fi în Piața Victoriei pentru a opri această nouă OUG toxică. Facem apel la marile companii din România să susțină acest protest și să le dea câteva ore libere prin rotație angajaților, pentru a veni alături de noi. Să nu se lase intimidate de teoriile conspirației și să înțeleagă că este ultima șansă de a lupta împotriva unei ”Revoluții Fiscale” care le va pune în pericol business-ul.

Cc: Oracle, Kaufland Romania, MEGA IMAGE, FAN Courier, Urgent Cargus, IKEA, Carrefour Romania, KPMG Romania, Lidl Romania, Raiffeisen Bank Romania Banca Transilvania CEZ Romania BRD Groupe Societe Generale NN OMV Romania Rompetrol DIGI Romania Vodafone Romania Orange Telekom Romania UPC Romania Ford Romania Patria Bank

Lista este deschisă. Dacă știți o companie mare care ar putea fi interesată de protest, puteți să îi dați tag într-o postare pe eveniment.
Și dați SHARE masiv! Timpul e scurt și trebuie să ne organizăm rapid!

Facem apel la sindicate și patronate sa se alăture mâine.
————————–NU CEDAM —————————-

Astăzi, de la ora 14, vom fi prezenți în Piața Victoriei . Dacă treci prin zona său ai timp liber, să faci doua ture cu mașina în jurul Guvernului!
Nu uita sa te faci auzit !! Claxonează-i până părăsesc clădirea .

Ce spuneți daca venim cu “unelte” care produc zgomot : fluiere, vuvuzele , oală + lingură, tigăi, conserve, găleți, sticle plastic goale, tobe, portavoce , cine are un prieten cu “plămâni zdraveni” să-i dea tag in comentarii ( @nume ).

Share + invite

articol preluat de pe www.facebook.com

 

Confederatia Nationala Sindicala „Cartel ALFA” – Comunicat (8 noiembrie 2017)

 

Detalii

Data:
noiembrie 8, 2017
Timp:
14:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Etichete Eveniment:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/133168967404287/

Locaţie

Guvernul României
Palatul Victoria, Piaţa Victoriei nr. 1, Sector 1, București, 011791 România
+ Harta Google
Website:
http://www.gov.ro/

Organizator

Corupția ucide
Website:
https://www.facebook.com/coruptia.ucide/

Lasa un comentariu