Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Forum Colectiv

noiembrie 21, 2015 @ 12:00

Forum Colectiv

Am prelungit data evenimentului pentru sambata 21 noiembrie la aceeasi ora, in acelasi loc. Putem repeta forumul din Parcul Izvor in fiecare weekend atata timp cat vremea ne-o va permite. Pentru ca iarna “sa nu ne ia prin surprindere” ar fi bine sa ne gandim deja la o locatie acoperita pentru viitor. Sugestiile voastre sunt binevenite. Ne vedem sambata.
Largiti cercul!

Vlad Ioachimescu

 

Înregistrare Forum Colectiv din 14 noiembrie 2015

Am fost loviti, am iesit in strada, ne-am revoltat, ne lingem inca ranile, dar am devenit constienti ca e nevoie de schimbare. Chiar daca piata se stinge treptat, societatea civila freamata de activitate. Am trecut in etapa organizarii.

Sunt multe initiative minunate pe care le-am vazut in strada si in online ce se pot coordona intr-o voce colectiva. Forumul nascut spontan in Piata Universitatii e doar una dinre ele. Am adunat pana acum multe contacte ale celor ce vor sa se implice activ. Ne vedem zilnic in piata, iar sambata ne adunam in Parcul Izvor.

Mergeti la bere cu prietenii, la masa cu familia, la job cu colegii, discutati, organizati-va si veniti cu propunerile voastre la forumul colectiv din weekend.

Largiti cercul!

#forumcolectiv

Asa cum a anuntat ieri Alina Cărădeanu, cu scuzele de rigoare va aduc aminte ca am modificat ora evenimentului la 12:00, pentru a nu ne suprapune peste concertul caritabil organizat pentru victimele din Colectiv. Probabil ca multi dintre noi se vor deplasa catre Arenele Romane dupa forum.

In urma discutiilor purtate ieri pe teme logistice cu mai multe persoane implicate, se pare ca maine vom avea niste boxe si microfoane pentru a ne putea face auziti. Vom avea de asemenea si niste portavoci de backup, in caz ca nu vom avea o sursa de curent. In vederea unei bune desfasurari si pentru a evita haosul si timpii morti, va propun ca inscrierea la cuvant sa se faca pe o lista si sa incercati sa va concentrati discursul in maximum trei minute.

Daca ceea ce ne dorim cu totii este sa ne organizam cu adevarat, va rog sa veniti cu propuneri concrete in acest sens, nu cu simple constatari, incurajari, aprecieri personale, discursuri cu iz electoral, instigari la fapte reprobabile, atacuri la persoana s.a.m.d. E timpul sa invatam sa lucram eficient impreuna si sa nu copiem metehnele celor pe care ii contestam. Din acelasi motiv evitati sa repetati lucrurile pe care le auziti deja rostite de antevorbitorii vostri. De asemenea, pentru cei care din motive de timp nu vor apuca sa ia cuvantul, vor exista niste flipchart-uri pe care isi pot scrie ideile la fata locului, precum si o cutie a cetateanului in care vor fi adunate revendicarile voastre formulate in scris.

Am avut cu totii cateva zile la dispozitie sa ne organizam in cercuri mai restranse, iar de maine vom avea ocazia sa facem cunoscute concluziile pe care le-am tras, contribuind activ la schimbarea pe care ne-o dorim. Ne vedem la 12 pe platoul verde din Parcul Izvor. Pentru cei care nu stiu exact unde trebuie sa ajunga, veniti la gura de metrou si va va indruma cineva.

Largiti cercul! :)

Protest (Forum) Bucuresti, Piata Universitatii, 7 noiembrie 2015 foto (captura): youtube.com

Protest (Forum) Bucuresti, Piata Universitatii, 7 noiembrie 2015
foto (captura): youtube.com

foto si articol: facebook.com

Detalii

Data:
noiembrie 21, 2015
Timp:
12:00
Event Categories:
, , ,
Etichete Eveniment:
Website:
https://www.facebook.com/events/1694857917415914/

Locaţie

Izvor
metrou Izvor, Bucuresti,

Organizator

Vlad Ioachimescu, Alina Cărădeanu, Claudia Apostol, Emilia Holtea

Lasa un comentariu