(Valeriu Nicolae) CV-ul la control – Ioana BRAN-VOINEA (Bran) și Laura-Mihaela FULGEANU-MOAGHER

Valeriu Nicolae, antreprenor civic - foto preluat de pe ziare.com

Valeriu Nicolae, antreprenor civic

foto preluat de pe ziare.com
articol preluat de pe pagina de facebook a lui Valeriu Nicolae, antreprenor civic*

21 august 2020

 

CV-ul la control – Ioana BRAN-VOINEA (Bran) și Laura-Mihaela FULGEANU-MOAGHER

PSD-ul e de departe cel mai nenorocit partid și la partea de imposturi în CV-uri. Azi două cazuri de tinere speranțe, ambele vicelidere.

Doamna Ioana Bran și-a desfășurat întreaga activitate profesională la firme cu cifre foarte mari de afaceri. Desigur, ale tatălui. Într-o industrie deloc coruptă, aceea a producției de alcool. În doi ani trece prin trei firme ale tatălui ca să pară CV-ul frumi și cinstit și ajunge de la economistă la Director că așa e cu meritocrația asta Social Democrată. Desigur tatăl e un donator foarte important la PSD și fata devine la 26 de ani șefa tineretului PSD-ist. Face o universitate bună, dar masteratul e făcut la o bombă de facultate pe bani la opt ore dus întors de unde stă.

Se specializează în economie așa că logic devine la 30 de ani ministră a sporturilor în guvernul cel mai cinstit al lui Dragnea. Dovedește de câteva ori că este foarte proastă, e implicată într-un scandal de corupție, are mult,mult tupeu și taică-su mulți bani într-o industrie foarte vulnerabilă la controale de la stat, așa că sigur o să fie iarăși deputată. Desigur, este în Comisia de buget, finanțe, bănci a Parlamentului.

Ioana BRAN-VOINEA - foto preluat de pe pagina de facebook a lui Valeriu Nicolae

Ioana BRAN-VOINEA – foto preluat de pe pagina de facebook a lui Valeriu Nicolae

 

Doamna Moagher termină liceul la 20 de ani, căci orice geniu PSD-ist are nevoie de 5 sau 6 ani pentru a termina liceul. Dar termină femeia niște cursuri de “microcalculator” care, probabil, o califică pentru minunea următoare. Imediat ce termină LICEUL devine Directoare, la 20 de ani, la o firmă secretă, că nu ne poate spune numele. Muncește ca o sclavă timp de 6 ani, timp în care termină și Dreptul, tot la secret, că nimeni nu reușește să afle facultatea aia magică. Cu dreptul terminat la 26 de ani retrogradeză juristă la altă firmă secretă, al cărei nume nu se poate spune, că probabil e un legământ cu blestem, ceva pe acolo. Mai face un master, tot la o instituție secretă că doar este pe securitate comunitară și terorism.

Laura-Mihaela FULGEANU-MOAGHER - foto preluat de pe pagina de facebook a lui Valeriu Nicolae

Laura-Mihaela FULGEANU-MOAGHER – foto preluat de pe pagina de facebook a lui Valeriu Nicolae

foto preluat de pe pagina de facebook a lui Valeriu Nicolae

foto preluat de pe pagina de facebook a lui Valeriu Nicolae

Norocul ei este că o lovește harul PSD-ist și, din 2013, transparență, tati, din funcție în funcție și din sinecură în sinecură. Devine brusc ditamai Directoarea la Primăria Ploiești, una dintre cele mai corupte primării din țară. Implicată în toate scandalurile de corupție posibile, artificială, de o prostie monumentală perfectă pentru Parlamentul PSD-ist al lui Dragnea.

#psdemafie
#nutoei
https://nutotei.ro/

 

* redacția nu-și asumă răspunderea pentru conținutul articolelor pe care le preia și care nu reprezintă producție originală proprie