Cartografierea grupurilor informale

10993498_751107344985154_6598997344183789813_n

foto – facebook.com/fundatia
articol – fundatia.ro

Proiectul “Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale” abordează problematica grupurilor informale în România din perspectiva studierii și îmbunătățirii cadrului lor general de funcționare și propune înființarea unui Centru de resurse care să ofere structurilor asociative servicii de training și consultanță care să le sprijine în dezvoltarea și eficientizarea activității lor.

“Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale” este un proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Cartografierea grupurilor informale
În această perioadă, Fundația pentru o societate deschisă derulează un Studiu de context asupra grupurilor informale din Romania. Studiul este primul de acest fel în tara noastra și va fi realizat la nivel național.
Rezultatele studiului vor avea două consecințe directe: vor contribui la fundamentarea unei propuneri de politici publice care să încurajeze această formă de asociativitate și să înlesnească cadrele de funcționare a grupurilor informale și de asemenea vor sprijini Centrul de Resurse înființat în cadrul fundației să răspundă în mod adecvat la nevoile de training și consultanță ale grupurilor informale.

Ne puteți ajuta la acest studiu completând acest scurt chestionar, dacă reprezentați sau dacă cunoașteți un grup informal. Ne puteți ajuta și popularizând chestionarul.

Vă mulțumim!

Informații generale despre grup
Reprezentați un grup informal sau doriți să ne indicați un grup pe care doar îl cunoașteți? *
Vă rugăm să completați câte un chestionar pentru fiecare grup pe care îl reprezentați sau îl cunoașteți.

completati aici http://www.fundatia.ro/cartografierea-grupurilor-informale-0

articol preluat de pe http://www.fundatia.ro