(USR Sector 3) Actiune ecologizare II – zona IOR

(USR Sector 3) Actiune ecologizare II - zona IOR - foto: facebook.com

(USR Sector 3) Actiune ecologizare II – zona IOR

foto si articol: facebook.com

24 aprilie 2017

 

“Vă mulțumim tuturor pentru că ați ales să fiți alături de noi astăzi! Cu mic, cu mare, am petrecut câteva ore alături de oameni frumoși și sufletiști și am mai făcut un pas pentru curăţarea zonei retrocedate şi abandonate din parcul IOR.

Multumim colegiilor de filiala ( membri, consilieri, parlamentar – Florina Presadă), celor de la USR Sector 2 si USR Sector 4, dar mai ales celor câteva zeci de oameni care s-au implicat.

Retrocedat în anul 2005, spaţiul verde a devenit, în timp, un loc în care se depozitează, contant, deşeuri deşi se află în centrul celui mai mare sector al Bucureştiului, în care trăiesc aproximativ 470.000 de locuitori. Locuitorii zonei şi alţi numeroşi bucureşteni sunt afectaţi de starea deplorabilă a zonei, întrucât aceasta se află în imediata vecinătare a celor două ieşiri ale staţiei de metrou Titan, dar şi a parcului Titan.

Filiala USR Sector 3 doreşte, cu acest prilej, să atragă atenţia autorităţilor abilitate să urgenteze măsurile de recuperare şi reabilitare a acestei zone verzi, despre care primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, referindu-se la situaţia juridică a acesteia declară: „Primaria se află în proces cu proprietarii, dar până când instanţa nu dă un verdict definitiv terenul nu îi aparţine juridic”, adăugând că, până la soluţionarea juridică a situaţiei, primăria nu poate interveni în nici un fel pentru amenajarea zonei.

Consilierii USR Sector 3 vor întreprinde, în continuare, toate demersurile necesare în vederea reabilitării zonei, iar toate noutăţile în acest sens vă vor fi aduse la cunoştinţă, în timp util.”

articol preluat de pe: facebook.com/USRsector3