(stiri.tvr.ro) Autobuz supraetajat ridicat cu braţele pentru a salva un biciclist prins sub roţi

foto (captura video) - stiri.tvr.ro

foto (captura video) si articol – stiri.tvr.ro

La Londra un biciclist era să moară sub roţile unui autobuz supraetajat care a dat peste el într-o intersecţie. Bărbatul de 55 de ani rămăsese blocat sub vehiculul de mare tonaj. Până să apară echipa de descarcerare, câţiva bărbaţi au reuşit să ridice autobuzul şi să-l salveze pe biciclist.

Sunt imagini surprinse de un şofer care staţiona la semafor. Când şi-au dat seama că biciclistul este sub roţile autobuzului, bărbaţii care erau prin preajmă nu au mai stat pe gânduri şi nici nu au aşteptat ambulanţa. Şi-au suflecat mânecile şi au ridicat pur şi simplu autobuzul.

Bărbatul de 55 de ani a fost preluat apoi de ambulanţă şi dus la cel mai apropiat spital. Medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Accidentul s-a produs într-o intersecţie din nord-estul Londrei, iar autobuzul care a dat peste biciclist este una dintre cele mai aglomerate curse din capitala regatului.

Martorii spun că nici biciclistul, nici şoferul autobuzului nu s-au asigurat când au intrat în intersecţie. Poliţia va stabili însă cine a fost vinovat.

articol preluat de pe http://stiri.tvr.ro/