(Loredana Diacu) Protestul Copiilor: „Vreau ca fiul meu să trăiască într-o ţară unde hoţia să nu fie principala noastră preocupare”

Protestul copiilor, 18 februarie 2017 - foto: Epoch Times

Protestul copiilor, 18 februarie 2017

foto: Epoch Times
articol: Loredana Diacu

18 februarie 2017

 

Inorogi coloraţi, şotroane, sloganul DEMOCRAŢIA REZISTĂ ornat cu flori şi mulţi, mulţi copii veseli – aceasta a fost atmosfera în Piaţa Victoriei, devenită sâmbătă un loc de educaţie civică pentru cei mici.

Fără educaţie civică, copiii nu vor şti niciodată să se implice în ceea ce este important şi de asta ajungem într-o societate bolnavă şi nu mai ştim să ne ajutăm unii pe alţii. Mi-aş dori ca fiul meu să trăiască într-o ţară mai dreaptă, unde hoţia să nu fie principală noastră preocupare” – mamă din Piața Victoriei #rezist

Sute de părinţi însoţiţi de copii s-au reunit, sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Capitală, unde s-a desfăşurat un nou Protest al Copiilor, intitulat sugestiv “Educaţie pentru democraţie – Lecţia de educaţie civică”. Evenimentul a avut loc în marja maratonului de proteste declanşate de adoptarea noaptea, pe furiş, a ordonanţei prin care Guvernul a încercat modificarea Codurilor Penale în favoarea corupţilor.

cititi mai mult pe: epochtimes-romania.com

 

Protestul copiilor „Educație pentru democrație – Lecția de educație civică” (București, Piața Victoriei, 18 februarie 2017)

 

„Zi de zi, aici vom fi!”. „Revoluţia luminii” intră în cea de-a 19-a zi