Paradă tradițională de folclor românesc

DE LA BĂTRÂNI CETIRE

foto – facebook.com

Eveniment Public · Organizat de – Ansamblul Folcloric “De la batrani cetire”
26 Apriliela 13:00
Firenze Piazza Della Republica
Florența

Ansamblul folcloric “DE LA BĂTRÂNI CETIRE” din Torino organizează la Firenze “PARADA TRADIȚIONALĂ DE FOLCLOR ROMÂNESC” pentru a împărtăși tuturor bogăția și particularitatea folclorului românesc, cu tot ceea ce reprezintă acesta; joc, cântec și voie bună.

După evenimentele similare de la Torino, Milano si Verona, duminică, 26 Aprilie 2015, cu începere de la ora 13.00, centrul orasului Firenze va deveni scena tradiţiilor româneşti.

Ansamblul Folcloric "De la batrani cetire"PARADA TRADIȚIONALĂ DE FOLCLOR ROMÂNESC la Verona

Posted by Zlatov Claudia on 22 Martie 2015

Această paradă propune păstrarea notei de autenticitate şi originalitate a tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti și va avea ca itinerariu spaţiul pietonal dintre PIAZZA DELLA REPUBLICA, PIAZZA SANTA MARIA MAGGIORE şi PIAZZA SANTA MARIA NOVELLA..

PROGRAMUL constă într-o defilare de costume tradiționale și prezentarea unor mici spectacole de datini, obiceiuri(ursul, capra,caiutii etc) și dansuri populare românești din toate zonele etnofolclorice ale României.

Capra

Posted by Alexandru Plosnita on 22 Martie 2015

Pentru a evita eventuale comentarii rautacioase, avizam ca la sfarsitul fiecarei reprezentatii vom face o colecta de oferte, care in mod absolut nu este obligatorie si nici nu defineste un criteriu de participare.

Celor care considera ofensiva aceasta actiune le cerem scuze, insa datorita lipsei totale a suportului material cu care ne confruntam, doar generozitatea oamenilor de rand care vin sa ne urmareasca ne poate ajuta sa supravietuim si sa continuam activitatile noastre.

Director artistic: Clement Dobos

DUMINICĂ, 26 Aprilie, vino să vezi românii mândri de originile lor!

adresa paginii de eveniment https://www.facebook.com/events/1821524434740357/

Sfilata e balli tradizionali Rumeni a Verona 22.03.2015

Posted by Comunitatea Romano-Catolica Romana Verona on 26 Martie 2015

articol preluat de pe https://www.facebook.com/events/1821524434740357/