Inițiativa Cetățenească Europeană independentă “STOP TTIP”

logo

Dragi prieteni,

Vă anunțăm cu entuziasm că au fost întrunite toate condițiile de validitate ale Inițiativei Cetățenești Europene oficiale (1 milion de semnături și întrunirea cvorumul în cel puțin 7 state membre UE), dar cum cererea de înregistrare a Inițiativei Cetățenești Europene a fost respinsă de Comisia Europeană, vom continua strângerea de semnături până când vom întruni cvorumul în toate statele membre UE. Doar așa putem să le demonstrăm celor ce ne reprezintă la nivel internațional că trebuie să țină cont de ”vocea poporului”.

În România s-au strâns aproximativ 3000 de semnături (în doar 2 luni) și cvorumul este de 24000 de semnături. Trebuie să strângem încă 21000 pentru a păstra standardele UE și drepturile cetățenilor europeni.

Dacă fiecare dintre noi, cei care am semnat reușim să convingem încă 7 prieteni să semneze, cvorumul va fi atins, iar politicienii vor fi obligați să țină cont de opinia noastră. Nu uitați: Contăm cât semnăm!

Pentru a aduce România printre țările care au un cuvânt de spus în deciziile de la nivel european avem nevoie de ajutorul dvs. în diseminarea informației.

Există mai multe modalități în care ne puteți ajuta:

Promovarea site-ului informativ în limba română www.stopttip.ro sau în limba engleză www.stop-ttip.org în rândul prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.

Distribuirea petiției online pe rețele sociale

Imprimarea formularelor de semnături offline și adunarea de semnături de la cunoscuții care nu au acces la internet, formulare pe care le așteptăm prin poștă la adresa ce apare pe ele (orice semnătură contează – și 5-10 semnături sunt binevenite)

Diseminarea motivelor principale ce stau la baza împotrivirii TTIP

Distribuirea paginii de Facebook – https://www.facebook.com/stopttipromania

Abonare la contul de Twitter – https://twitter.com/StopTTIP_RO

Pe această hartă puteți urmări evoluția numărului de semnături pentru fiecare țară membră în parte.

Daca ati semnat deja, vă mulțumim că sunteți unul din cei peste 1.160.000 de cetățeni europeni care nu vor să renunțe la drepturile lor, dar mai ales că sunteți unul din cei 3000 de români care au înțeles că viitorul lor nu trebuie să se negocieze în spatele ușilor închise. :)

Nu uitați că și cel mai mic efort pe care îl depuneți în cadrul acestei campanii este un ajutor foarte mare în încercarea noastră de a ne apăra drepturile și libertățile fundamentale.

Pentru informarea prietenilor și cunoscuților puteți utiliza toate materialele de pe www.stopttip.ro, puteți începe cu acesta:

What is the Transatlantic Trade Investment Partnership?