Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Școala de vară Primul Pas Unionist

iulie 13, 2015 @ 12:00

| lei249

250 de unioniști se vor afla în perioada 12-19 iulie în București și în localitatea Crevedia (Dâmbovița). Participanții vor lua parte la cursuri generale și la ateliere și aplicații specializate, pe departamentele de lucru ale Acțiunii 2012, în domenii precum istorie, etnologie, folclor, managementul activităților culturale şi de proiect, aplicate la cazuri concrete care țin de acțiunile unioniste.

Taxa de participare este de 249 RON (1075 MDL), care se pot achita până pe 2 iulie (inclusiv), în contul nostru bancar.

Membrii cotizanți ai Platformei Unioniste ACȚIUNEA 2012 primesc o reducere și plătesc numai 99 RON (430 MDL). Unioniștii cu situația financiară delicată, dar care s-au remarcat pe parcursul anului în acțiuni, sunt scutiți de plata taxei de participare.

În taxa de participare sunt incluse:

Cazare 4 nopți (12-15 prima serie, 16-19 a doua serie) în cameră de 2 persoane. Camera este dotată cu TV, frigider, minibar, baie cu duș, balcon. Într-o cameră vor fi cazați cursanți din ambele state românești, de vârste apropiate.
Masă pentru 4 zile, mic-dejun, prânz, cină
Cursuri și workshop-uri susținute de specialiști în domenii precum istorie, etnologie, folclor, managementul activităților culturale şi de proiect, aplicate la cazuri concrete care țin de acțiunile unioniste.
Premiile pe care fiecare absolvent le primește
Transport București-Crevedia
Opțional, se pune la dispoziție transport dus-întors din Chișinău la prețul de 450 MDL.
Înscrierea se face completând formularul. Ulterior, participanții vor primi programul în funcție de preferințele exprimate, contul bancar în care să achite taxa de participare, precum și regulamentul de conduită pe parcursul evenimentului.

Formularul:

http://actiunea2012.ro/formular-inscriere.html

Detalii

Data:
iulie 13, 2015
Timp:
12:00
Preţ:
lei249
Event Categories:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/mihai.verzea

Locaţie

Locaţie Nedenumită
Bucuresti, România

Organizator

Basarabia Pământ Românesc
Website:
http://www.actiunea2012.ro/

Lasa un comentariu