Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Protest la Primaria Sectorului 3 pentru nerespectarea promisiunilor electorale și cheltuirea haotică a banului public

iunie 17, 2015 @ 16:30

Ai crezut in promisiunea “Voi lua decizii numai după consultarea cetăţenilor din Sectorul 3”, dar dupa prima sesizare fără răspuns către Primăria Sectorului 3, sau răspuns pe lângă subiect, ți-ai dat seama că din nou ai fost păcălit?

Ai crezut în mărirea spaţiului verde, dar a trebuit să ieşi în stradă pentru păstrarea spaţiului verde din jurul blocului tău sau din parc?

Ai crezut în reabilitarea gratuită a tuturor blocurilor, dar constaţi cu durere că prioritatea la reabilitare este pe criterii politice şi va mai trebui să mai asculţi alte promisiuni electorale până îţi va veni rândul?

Ai crezut că familia ta va beneficia de una dintre cele 4.000 de locuinţe sociale promise, întrucât din salariul câştigat prin zi lumina de muncă nu-ţi poţi întreţine familia şi plăti chirie sau rate la bancă?

Ai sperat în zadar că strada ta va fi asfaltată şi vei putea ajunge acasă fără peripeţii şi când plouă sau ninge?

În schimb avem: BORDURI ROŞII, pergole mov, faianţă în exterior, plăci de marmură fără rost, arbori toaletaţi barbar, etc, etc

Te doare că promisiunile din campania electorală sunt făcute numai pentru a-ți cuceri votul, ca apoi să fie uitate cu desăvârșire? Atunci, VINO alături de noi în data de 17 iunie 2015, ora 16.30 în faţă Primăriei Sectorului 3 pentru a spune răspicat că te-ai săturat de PROMISIUNI ELECTORALE ÎNCĂLCĂTE.

Nu eşti doar un VOT!

foto si articol – https://www.facebook.com

Detalii

Data:
iunie 17, 2015
Timp:
16:30
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1458088081151667/

Locaţie

Primaria Sectorului 3
str.Parfumului nr. 2-4, 030272 Bucharest, Romania
+ Harta Google

Organizator

Cetatean Sector 3
Website:
https://www.facebook.com/CetateanSector3?__nodl

Lasa un comentariu