Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Întâlnire cu plantatorii de fapte bune din București

octombrie 11, 2015 @ 16:00 - 20:00

foto si articol: facebook.com

Cum ar fi să construiești o mișcare socială în România? Cum ar fi să generezi un mic fenomen când vine vorba de mobilizare civică în masă (chit că e de împădurire)? Sau un mic fenomen când vine vorba de comunicare și atitudine față de… tot ce te înconjoară?

Duminică, 11 octombrie, între orele 16:00 și 20:00, te așteptăm la Hermitage Spiritual HUB să ne cunoaștem!

Dacă vrei să petreci puțin timp cu noi (nu e musai să stai toate cele 4 ore, poți să stai și 15 minute), să ne strângem mâna, să ne vezi în carne și oase, să povestim despre ce ne propunem și ce poți face tu pentru proiect, sau pur și simplu să ne vezi și auzi cum suntem noi în afara proiectului, te așteptăm să vii duminică!

Ne-am început faptele bune încă din 2011, după ce s-a încheiat prima ediție a „Let’s Do It, România!”. Pe atunci, fondatorul acelui proiect, colega noastră Liana, a decis să schimbe domeniul și a pus bazele „Plantăm fapte bune în România” inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat.

Acum suntem peste 44 de colegi plantatori în toată țara. Avem meserii diferite, dar dorința care ne ține laolaltă este aceea să lasăm ceva în urma noastră și să facem parte dintr grupul care ia inițiativă. Și încă una curajoasă :-)

p.s.: duminică este și ziua de naștere a colegei noastre Liana (33). chiar și așa, te rugăm să vii să ne cunoști pe noi toți și NU lua absolut nici un cadou. un La Mulți Ani și o îmbrățișare îi vor face mai multă plăcere decât orice altceva.

articol preluat de oe: https://www.facebook.com

Detalii

Data:
octombrie 11, 2015
Timp:
16:00 - 20:00
Event Categories:
, , , ,
Etichete Eveniment:
Website:
https://www.facebook.com/events/715675728562867/

Locaţie

Hermitage. urban spiritual hub
Str. Mihai Eminescu nr. 127 (intre Viitorului si V. Lascar),, Bucuresti, 020079 România
+ Harta Google
Website:
http://hermitageurban.ro/

Organizator

Plantam fapte bune in Romania
Website:
http://plantamfaptebune.ro/

Lasa un comentariu