Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

26 Mai 2019 #EuVotez

mai 26, 2019 @ 7:00 - 21:00

26 Mai 2019 #EuVotez Alianța 2020 USR PLUS

foto si articol preluate de pe www.facebook.com

 

26 mai 2019 este ziua în care ne vom trimite reprezentanții în Parlamentul European.
26 mai este data din calendar în care putem arăta că suntem cetățeni europeni, că ne cunoaștem drepturile.
26 mai este ziua în care se pot concretiza mesajele pe care sute de mii de români le-au transmis Europei din Piața Victoriei și din toate orașele țării, în ultimii doi ani.
26 mai este data în care speranța noastră, a tuturor, poate să renască.
26 mai este ziua în care vom întinde o mână Europei și vom arăta lumii că prețuim democrația, libertatea și egalitatea pe care le-am obținut în 2007.

În fața noastră se întind câteva luni de campanie în care arătăm fiecărui cetățean, al fiecărei localități din România, cât de important este să avem la Bruxelles diplomați și politicieni profesioniști.
Arătăm fiecărui cetățean cât de important este să avem susținerea partenerilor noștri pentru a avea o viață prosperă aici, acasă.
Ne reîntâlnim în stradă, în luna martie, să strângem cele 200.000 de semnături necesare pentru ca USR să poată intra în această campanie.

Vă prezentăm candidații noștri, aleși în mod democratic în USR, în care noi avem încredere că vor lupta pentru ca românii să se simtă cetățeni europeni oriunde vor alege să studieze, să muncească și să locuiască.
Vă arătăm față în față cât de important este pentru viitorul imediat al României să ieșim la vot și să avem încredere că suntem cetățeni ai Europei, cu drepturi egale!

Pe 26 mai, în Europa au loc alegeri pentru Parlamentul European. Românii din Diaspora își vor putea exercita dreptul la vot în secțiile organizate de Ministerul Afacerilor Externe. 

Se poate vota cu cartea de identitate, paşaportul simplu, paşaportul simplu electronic sau paşaportul simplu temporar (valabile încă la data de 26 mai). 

Toți cetățenii români pot vota în aceste secții doar dacă nu sunt înscriși și nu au votat pentru listele statului european în care locuiesc.

#dedataastavotez #votezcontez #votezUSR
Legea de organizare: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/140957

 

Uniunea Salvați România este primul partid din România care și-a ales candidații la alegerile europarlamentare printr-un proces de tip “primaries”, adică prin votul tuturor membrilor, printr-un sistem electronic, on-line și verificabil.

Peste 80 de membri USR s-au înscris în cursa internă pentru alegerea candidaților la alegerile europarlamentare din primăvara anului 2019. Candidații au fost membri din toată țara, cu vârste cuprinse între 26 și 61 de ani și profesii diverse, de la economiști, ingineri IT, până la jurnaliști și cercetători. Diaspora a fost bine reprezentată în această competiție cu peste 10 candidați.

Campania internă a început pe data de 1 octombrie și s-a încheiat pe 22 noiembrie, iar în tot acest timp au avut loc dezbateri în toate județele și orașele mari din țară, unde candidații au vorbit despre competențele profesionale și proiectele lor pentru Parlamentul European atât în fața membrilor cât și a cetățenilor care au vrut să fie parte dintr-un spectacol al democrației.
cititi mai mult pe usr.ro

 

26 Mai 2019 #EuVotez Alianța 2020 USR PLUS

 

USR este peste tot în România!

293 de localități au filiale USR, iar 135 dintre acestea sunt în mediul rural. Este rezultatul muncii de organizare a echipelor de extindere din toată țara. USR caută oameni onești, buni, profesioniști, pentru că în 2020 ne vom bate cu PSD om la om în toată țara.

În decembrie 2018 ne-am reunit cu toții și am stabilit o țintă și mai ambițioasă pentru 2019: 900 de filiale locale. Le vom face. Curând vom publica și harta sutelor de filiale în pregătire, să ne regăsim mai ușor și mai simplu” – spune Cristian Ghinea, coordonator al Departamentului Extindere al USR.

Soluția pentru viitor este Uniunea Salvați România. În fiecare săptămână adăugăm pe harta României, și în orașe, și în comune, noi filiale. În fiecare săptămână, oameni decenți și competenți vin alături de forța care, după mulți ani, după foarte mulți ani, va aduce o schimbare reală și va așeza România pe drumul european. România are nevoie de încredere, încrederea înseamnă USR”, spune președintele USR Dan Barna.

 

Implică-te și tu! Fii parte din soluție.

Asigurăm corectitudinea votului
la alegerile Europarlamentare din 2019!
Hai să ne asigurăm împreună că alegerile europarlamentare se desfășoară corect!

NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile despre campania USR.

DONEAZĂ
Avem nevoie de ajutorul tău. Fiecare donație ne duce cu un pas mai aproape. Mulțumim!

 

articol preluat de pe www.facebook.com

 

26 Mai 2019 #EuVotez Alianța 2020 USR PLUS

Locaţie

România

Organizator

Uniunea Salvați România
Website:
https://usr.ro/

Lasa un comentariu