Alianța pentru Unirea Românilor – AUR

Alianța pentru Unirea Românilor - AUR  - foto preluat de pe www.facebook.com

Alianța pentru Unirea Românilor – AUR

foto preluat de pe www.facebook.com
articole preluate de pe: www.agerpres.ro; tvrmoldova.md

 

Comunicat de presă – Alianţa pentru Unirea Românilor

George Simion: De 1 decembrie, lansăm cadoul nostru pentru România – Alianţa pentru Unirea Românilor

Pe 1 decembrie a fost lansată Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Primele 200 de adeziuni la noua entitate politică au fost semnate la Alba Iulia, în contextul Zilei Naţionale a României.

Astăzi, de 1 decembrie, în Capitala Marii Uniri, lansăm cadoul nostru pentru România: Alianţa pentru Unirea Românilor. Este forma prin care vom activa oriunde trăiesc români şi ne vom implica în toate alegerile. Vom ajuta ca neamul românesc să dăinuie. Din Chişinău până în Carei, din Londra până în Vârşeţ, vă cunosc şi îmi dau seama de potenţialul pe care îl avem. Mai presus de aurul galben, aurul verde sau aurul negru sunteţi voi – voi sunteţi aurul ţării. De-acum înainte suntem împreună!“, a declarat George Simion, lider al Alianţei pentru Unirea Românilor, în cadrul primului Congres al formaţiunii.

Ţinta pe care o avem în faţă sunt alegerile locale şi parlamentare din 2020, un obiectiv greu pentru o mişcare aflată la început. Ne propunem să avem liste complete din fiecare judeţ din ţară pentru alegerile locale şi liste complete pentru Camera Deputaţilor şi Senat la alegerile parlamentare, aceasta este direcţia următoare“, a mai precizat Simion.

Liderul unionist a menţionat că următorii paşi ai Alianţei vizează crearea de filale judeţene şi locale, iar pe 24 ianuarie, de Ziua Principatelor Române, va fi votată conducerea centrală a noii formaţiuni politice.

În AUR am înglobat şi români de rând şi societate civilă, şi persoane implicate în administraţia publică. AUR va fi forţa care va putea reprezenta politic toţi românii. Orice român care iubeşte tricolorul, care are credinţă, care pune preţ pe familie şi libertate va putea candida sub sigla AUR. Să nu ne fie frică să fim curajoşi!“, a îndemnat Simion.

Următorii paşi anunţaţi sunt crearea de filiale judeţene şi locale, iar pe 24 ianuarie va fi votată conducerea centrală a noii formaţiuni politice.

În cadrul Congresului au fost prezentaţi coordonatorii zonali şi primii candidaţi ai Alianţei la alegerile din 2020.

1 decembrie 2019

Centenarul Marii Uniri trebuia să prezinte în faţa lumii o Românie unită, dar ne-a prins mai dezbinaţi ca niciodată. Noi, cei din Basarabia am ajuns să ne uităm peste Prut şi am ajuns să ne întrebăm când se va înfăptui Unirea. Alianţa pentru Unirea Românilor este acel proiect care va demonstra că se poate. Va uni malurile de Prut. Acest proiect va arăta că suntem puternici, uniţi! A venit momentul să dăm sacrificiu, nu să facem sacrificiu. Întrebarea „Eu cu cine votez?” are de acum un singur răspuns. AUR pentru România înseamnă şi AUR pentru Republica Moldova!”, a declarat Maria Botezatu Arvinte, coordonator al Alianţei în Republica Moldova, în cadrul primului congres al noii formaţiuni politice.

 

articole preluate de pe: www.agerpres.ro; tvrmoldova.md
cititi despre Alianța pentru Unirea Românilor – AUR si pe: infoprut.rotomisnews.ro