Alianța Dreapta Unită va fi pe buletinul de vot

foto preluat de pe www.facebook.com/USRUniuneaSalvatiRomania

foto si articol preluate de pe www.facebook.com/USRUniuneaSalvatiRomania

19 martie 2024

 

Alianța Dreapta Unită va fi pe buletinul de vot

Cătălin Drulă, președintele USR: „Alianța Dreapta Unită va fi pe buletinul de vot. ✊ Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat decizia nedemocratică a BEC, care, la cererea PSD și cu voturile PNL, a încercat să ne împiedice să participăm la alegeri în alianță.

PSD și PNL au crezut că pot să controleze orice, de la justiție la dreptul de a alege. Regimul lui Klaus Iohannis este atât de disperat încât a vrut să ne scoată de pe buletinul de vot. Le este frică de schimbarea pe care o reprezentăm.

Dreapta Unită merge înainte. ✊ Avem în spate milioane de români care doresc o Românie modernă, liberă de corupție și abuzuri.

Le transmit încă o dată: Nu îi vom lăsa să ne fure viitorul. Lupta noastră este pentru modernizarea României, pentru școli și spitale mai bune, pentru dreptate, pentru oameni.

Vorbiți cu prietenii și cu familiile despre abuzul pe care l-au încercat, despre tot răul făcut României în ultimii ani prin scumpiri și multe creșteri de taxe.

Există alternativă la acest regim corupt. Pe 9 iunie, veniți la vot și puneți ștampila pe Dreapta Unită”. #AlegeRomâniaModernă

 

SEMNEAZĂ

Orice semnătură pentru Dreapta Unită contează! Doar așa vom putea să ne confruntăm cu Stânga Comasată la alegerile de pe 9 iunie.

DESCARCĂ FORMULARUL

Dacă îți este mai ușor, poți descărca formularul de semnături de pe site-ul nostru, îl completezi, după care îl poți trimite la unul dintre sediile noastre. Vezi toate detaliile aici.

SEMNEAZĂ PENTRU DREAPTA UNITĂ

Nu au reușit să ne oprească. Suntem mai uniți, mai puternici. Avem cea mai bună listă de candidați și vom învinge.

Îți mulțumim că ești alături de noi. Sprijinul tău este mai important decât crezi!

Nu îi lăsa să îți fure viitorul. Alege România modernă!