PROTEST. Clasa politică actuală e cancerul României (acest post ți-l dedic ție, Șerban Nicolae). Soluția nu e votul, ci să ieșim în stradă

protest

cropped-cropped-cropped-logo31

CITESC DESCHIDEREA DE ZIAR DIN GÂNDUL ȘI NU-MI VINE SĂ CRED ÎN CE ȚARĂ TRĂIESC: Şi deputaţii i-ar trimite pe ziarişti după gratii dacă scriu despre dosare de corupţie: „Ideea nu e rea pentru că apar tot felul de neplăceri”.

http://www.gandul.info/stiri/si-deputatii-i-ar-trimite-pe-ziaristi-dupa-gratii-daca-scriu-despre-dosare-de-coruptie-ideea-nu-e-rea-pentru-ca-apar-tot-felul-de-neplaceri-13362362

De Senat a trecut deja.

OAMENI BUNI, TREBUIE SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ să le arătăm că este o LIMITĂ dincolo de care nu le mai permitem să ne umilească. Am ajuns prea jos în ochii lor.

VOI ȘTIȚI CINE ESTE SENATORUL ȘERBAN NICOLAE?

1. Șerban Nicolae e acel personaj care l-a ridicat din pragul închisorii pe generalul Cătălin Voicu. Iată mai jos un interviu pe care l-am luat lui Voicu:

2. Șerban Nicolae a fost căsătorit cu Riana Nicolae, cea care împreună cu Cristi Rizea, alias Parlamentarul Ferrari și Daciana Sârbu au condus ANT până în decembrie 2004, înstrăinând taberele României. Am cunoscut-o pe Riana Nicolae și m-am îngrozit. Puteți citi materialul scris atunci pe linkul de mai jos:

http://www.gandul.info/stiri/cele-mai-bune-tabere-scolare-ale-romaniei-quot-maritate-quot-de-daciana-sarbu-si-directoarea-psd-ista-riana-nicolae-263864

În imaginea pe care mi-am ales-o ca temă pentru blogul meu sunt reprezentate grafic trei mâini ale cenzurii. Una este a ta, Șerban Nicolae.

Promit să nu mai scriu despre voi nimic, politicieni corupți din Parlament, din Guvern, din Președinție, din CJ-uri, Prefecturi, Primării și Companii Naționale, Regii Autonome și cum mai vreți voi să numiți toate locurile din care sugeți bani, unde faceți trafic de influență și unde, aflați la butoane vă bateți joc de acest poport. Promit să nu mai scriu atunci când voi, toți cei corupți, vă veți dezlipi fundurile corupte de pe scaunele pe care le ocupați și veți dispărea din viața publică (dacă vreți luați-vă și scaunele cu voi, numai lăsați-ne vă rugăm). Nu sunteți normali dacă aprobați așa o lege, iar pe voi, candidați la prezidențiale, vă provoc să dați dovadă că sunteți lideri. Vă provoc să le cereți membrilor voștri de partid să nu voteze așa ceva. Să o cereți public și ei să se execute. Sunteți patru candidați președinți de partide (Ponta, Udrea, Iohannis și Hunor). Cereți și atunci ei se vor potoli. Altfel sunteți complicii lor.

Dacă nu, meritați să ieșim în stradă și să vă trimitem de acolo de unde ați venit: înapoi în popor, înapoi la popor. Aleșilor.

P.S. Eu nu sunt interesat să stârnesc în jurul meu solidarități și știu că nu am această putere. Puterea în fața lor e doar a noastră, uniți. Noi toți suntem datori să fim solidari unii cu alții pentru binele nostru ca nație și să urnim sistemul neclintit și putred din loc. Haideți să-l scoatem în afara zidurilor cetății. Cât îi mai răbdăm? Au distrus o generație: pe părinții noștri, care la Revoluție au sperat că după, le va mai bine un pic. Când văd că noi, această națiune, am trimis în Senatul României senatori din acest “soi omenesc”, devin tot mai convins că soluția nu e votul, ci să ieșim în stradă.

articol preluat de pe http://investigatiicenzurate.wordpress.com/