(PRO VITA București) Politician american: Următorul pas pe agenda homosexuală este incriminarea creştinismului ca „discurs al urii”

Marco Rubio, senator american republican - foto culturavietii.ro

foto culturavietii.ro
articol – PRO VITA București – culturavietii.ro

Senatorul american republican Marco Rubio, care și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2016, a declarat că în America de astăzi, dacă nu sprijini căsătoria între persoane de acelaşi sex, „eşti automat considerat homofob şi stăpânit de ură” şi că următorul pas din această strategie este „să se argumenteze că predarea creştinismului constituie un discurs al urii”.

„Suntem pe punctul de a argumenta că predarea creştinismului este de fapt un discurs al urii”, a spus senatorul Rubio într-un interviu acordat pe 26 mai publicaţiei CBN News.
Rubio a vorbit în interviu şi despre importanţa familiei tradiţionale.

„Familia este celula de bază a societăţii. Este primul şi cel mai important guvern. Este prima biserică. Familia este singura şi cea mai importană instituţie în societate. A existat înaintea guvernului. A existat înaintea legilor”, a explicat senatorul american, ai cărui părinți au părăsit Cuba în 1956 şi au emigrat în SUA. Marco Rubio s-a născut în Miami, Florida, în 1971. Este căsătorit și are patru copii.

articol preluat de pe http://www.culturavietii.ro/