Iohannis: E in regula sa existe ofiteri acoperiti in general

p_173126_760x420-00-70

Klaus Iohannis precizeaza ca raspunsul afirmativ pe care l-a dat luni intr-un interviu pe subiectul ofiterilor acoperiti viza doar prima parte a intrebarii, in sensul ca “este in regula” sa existe in general si ca nu s-a referit “nicio clipa” la cazurile de ofiteri acoperiti din politica sau presa, scrie Mediafax.

Iohannis a transmis, luni, printr-un comunicat de presa, o serie de precizari “in urma interpretarilor date declaratiilor” pe care le-a facut in cursul acestei zile la interviurile Adevarul Live, referitoare la subiectul ofiterilor acoperiti.

“Am fost intrebat daca eu consider ca este bine sa existe ofiteri sub acoperire in general, si de asemenea in viata politica si in presa. Raspunsul meu afirmativ viza doar prima parte a intrebarii, in sensul ca este in regula sa existe ofiteri acoperiti in general. Nu m-am referit nicio clipa la cazurile de ofiteri acoperiti din politica sau presa. N-ar fi avut niciun sens sa fac o astfel de consideratie, in conditiile in care, prin lege, personalului din servicii ii este interzis sa se implice in viata politica”, mentioneaza presedintele PNL.

Intrebat, la Adevarul Live, daca el crede ca este normal ca serviciile de informatii sa aiba ofiteri acoperiti in presa in politica, Iohannis a raspuns: ”Da, eu cred ca face parte din activitatea serviciilor si nu cred ca este vreo problema. Eu, personal, consider ca in servicii avem profesionisti foarte buni, dar nu cred ca trebuie noi sa le spunem cum sa isi faca treaba”.
articol preluat de pe http://www.wall-street.ro