FOC IN AGORA Pagină pentru bunăstare materială, fortificare fizică şi evoluţie spirituală.

scena_agora

photo

Mă numesc Homerillum.

Agora era în antichitate piaţa publică centrală a oraşelor greceşti unde aveau loc întreceri atletice dar şi manifestari politice şi religioase. Aici orice cetăţean avea dreptul să vorbească.

Pe aceasta pagină voi prezinta subiecte ce duc la conştientizare şi la ridicarea bunăstării materiale şi spirituale.

FOC ÎN AGORA pentru că public idei ce sunt incendiare chiar şi într-o Agora, adică într-un loc unde se vorbeşte cu adevarat liber.

FOC ÎN AGORA pentru că ardem ideile vechi pentru a face loc celor noi.

După un incendiu în pădure rămân doar mineralele ce îmbogăţesc pământul şi îl pregătesc pentru o vegetaţie nouă. Arborii, ramurile şi vegetaţia putredă este arsă şi transformată în îngraşământ natural ce creşte fertilitatea pământului. Lumina poate pătrunde mai bine acum chiar şi în locurile ce fuseseră prea umbroase. Aşa şi aici. Ardem prejudecăţile, ideile inoculate în mod explicit sau subliminal de alţii dar şi obişnuinţele, pentru a face loc luminii interioare ce va ajuta la naşterea unor idei noi, unor idei mai puternice şi mai viabile.

FOC ÎN AGORA, deoarece aici voi publica idei mai puţin obişnuite şi anume pentru cei care vor să gândească liber, pentru cei ce nu mai vor să ţină cont de cunoştintele ce le-au fost inoculate de către învăţători, profesori, lideri religioşi, politicieni şi alte grupuri de influenţă, a se citi manipulare voită sau mai puţin voită, ale societăţii. Nu mă voi crampona în detalii ce duc de multe ori în nisipuri mişcătoare şi la simţământul că te învârţi în jurul cozii, ci voi pune accent pe privirea de ansamblu şi pe modalitatea de găsire a soluţiilor sau a descrierii soluţiei.
articol preluat de pe http://colectia-foc-in-agora.blogspot.ro/