Evoluție Campanie STOP TTIP

STOP TTIP

Vrem să te informăm care mai este stadiul campaniei STOP TTIP în România și ce activități am mai întreprins de când ai semnat petiția împotriva TTIP.

Așa cum am promis, am continuat cu strângerea de semnături împotriva Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț și Investiții și am reușit să depășim pragul critic ce 5000 de semnături și procentul de 20%. Sperăm că de acum încolo lucrurile vor merge mai ușor și vom reuși să strângem cele 24.000 de semnături până în luna octombrie.

Pentru a strange semnăturile ne-am continuat seria de emisiuni TERRA Live pentru a informa populația despre pericolele TTIP,  am mers în parcul IOR pe data de 18 Aprilie (ziua de acțiune globală împotriva tratatelor de liber schimb) – acolo unde am sperat să ajungem la oamenii care nu au acces la informația din online, de 1 mai am fost în Vama Veche pentru a-i informa pe tinerii adunați din toate colțurile țării, iar Coaliția STOP TTIP a participat și susține în continuare evenimentele împotriva despăduririlor abuzive.

Cu toate astea avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea transmite mesajul mai departe.
Există mai multe modalități în care ne poți ajuta:

Nu uita că doar împreună vom reuși să oprim TTIP !