Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Vulturilor 50 – EVACUAȚI ȘI DIN STRADĂ!

martie 18, 2015

Hai cu noi mâine, facem baricadă împotriva unui stat care cere prea mult și oferă prea puțin!

Luni, 16 martie, comunitatea din Vulturilor 50 a primit somație de desființare a taberei în care s-au adăpostit cei aproape 100 de oameni, după ce au fost evacuați din locuințele lor. 

Din toamna anului trecut, copii, bolnavi și oameni cu dizabilități locuiesc în corturi, fără căldură, apă sau WC-uri. În tot acest timp, cererile lor pentru locuințe sociale au fost pasate de la Primăria Sectorului 3 la Primăria Generală și înapoi, fără să primească vreun răspuns. 

Acum, după șase luni, Primarul de Sector, Robert Negoiță, a demarat o campanie de “curățenie de primăvară” în mai multe zone ale Bucureștiului și a găsit soluția și pentru Comunitatea Evacuaților De Pe Strada Vulturilor 50 - un nou ordin de evacuare, și de pe stradă.

Termenul de 48 de ore expiră mâine, 18 martie, la ora 14. Evacuații vor fi evacuați din nou de către primari care demolează istorie, strivesc demnitate și primesc în schimb titluri de cavaleri.

Suntem alături de cei evacuați și solicităm Primăriei Sectorului 3 și Primăriei Generale să respecte dreptul la locuire, să revină asupra somației de evacuare și să grăbească procedurile pentru acordarea locuințelor sociale necesare.

Hai cu noi mâine, facem baricadă împotriva unui stat care cere prea mult și oferă prea puțin!

Mai multe informații:

http://jurnaldinvulturilor50.org/
http://www.activewatch.ro/ro/antidiscriminare/reactie-rapida/vulturilor-50-evacuati-si-din-strada

Detalii

Data:
martie 18, 2015
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/892946607395547/

Locaţie

Comunitatea Evacuaților De Pe Strada Vulturilor 50
Strada Vulturilor Nr. 50, Bucharesti, România

Organizator

Alina Dumitriu

Lasa un comentariu