Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Intalnire cu Clotilde Armand la Galati

august 26, 2016 @ 18:00 - 19:30

Intalnire cu Clotilde Armand la Galati

foto si articol: facebook.com

 

Vinerea aceasta, 26 august, vă invităm la o întâlnire informala cu liderii USR (Uniunea Salvați România). Vor fi prezenți Clotilde Armand, membru marcant USR, Florin Grigorescu, responsabil extindere USR pentru zona Sud-Est si membri ai organizației simpatizanților USR din Galați.

Evenimentul este adresat publicului interesat de programul noii formațiuni politice, in care se va discuta despre USR ca alternativă la partidele politice tradiționale, despre extinderea USR la nivel național si despre obiectivele pe termen scurt si mediu.

Clotilde Armand și Florin Grigorescu vor vorbi, de asemenea și despre experiența recentă din cadrul administrației locale, ambii având și poziția de consilier (local sau general).

Începând cu ora 12.00, in Gradina Publica va fi o conferința de presa cu mass media locala. Apoi de la ora 14.00 o puteți asculta pe Clotilde la radio ProFM/LiderFm in emisiunea Danei Potorac.

Vă invităm să ne cunoaștem începând cu ora 18:00, la sala de conferințe de la Parcul de Soft (Strada Portului 23). In măsura timpului disponibil, vom aborda si teme de interes local si național. La întâlnire vor participa si membrii grupului de lucru ai simpatizanților USR, constituit în urmă cu aproximativ 8 săptămâni. Întâlnirea va fi interactiva si se va încheia la ora 19.30, urmând sa rămână in ședința de lucru doar membrii simpatizanți.

După ora 19.30 ii veți putea urmări si la televiziunea locala Express TV, unde sunt invitații lui Gabi Chifu.

Va așteptam alături de noi!

 

articol preluat de pe: facebook.com

Detalii

Data:
august 26, 2016
Timp:
18:00 - 19:30
Event Category:
Etichete Eveniment:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1795018754065047/

Locaţie

Parcul De Soft
Str. Portului, nr. 23, Galați, România
+ Harta Google
Telefon:
0236 306 180
Website:
http://www.softwarepark-galati.ro

Organizator

Uniunea Salvați România – Galați
Website:
https://www.facebook.com/usrgalati/

Lasa un comentariu