Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Cel mai cunoscut cor de gospel din UK canta pentru prima data in Romania, pentru HOSPICE

septembrie 19, 2014 @ 19:30


London Community Gospel Choir vine pentru prima data in Romania, vineri, 19 septembrie 2014, la Muzeul National de Arta din Bucuresti (sala Auditorium).

Concertul marcheaza inaugurarea centrului HOSPICE din capitala, unitate cu profil clinic si educational, si este sustinut de Fundatia Vodafone Romania.

Dupa 30 de ani de activitate, London Community Gospel Choir a ajuns „cel mai iubit cor din Marea Britanie“, iar acest lucru este usor de inteles daca auzi minunatele voci ale membrilor sai pe terenuri de rugby sau alte mari arene din intreaga lume. Intr-o armonie vocala perfecta, vocile lor s-au alaturat celor mai cunoscuti cantareti ai lumii. Madonna, Sting, Sir Elton John, Diana Ross, Sir Paul McCartney, Mariah Carey si Celine Dion sunt doar o parte dintre acestia. London Community Gospel Choir a inregistrat piesa “Abide with me”ca imn al Cupei Angliei la fotbal si a cantat melodia live pe stadionul Wembley, la finala din 2009.

“Daca cineva doreste o dovada a puterii si frumusetii vocii umane, trebuie sa asculte London Community Gospel. Membrii corului din Marea Britanie, sunt persoane de toate varstele si de toate nationalitatile. Performanta lor vibranta va impresiona cu siguranta publicul iubitor de muzica buna din Bucuresti”, a declarat Graham Perolls, Presedinte Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

Concertul London Community Gospel Choir din Romania are loc in aceeasi zi cu inaugurarea centrului HOSPICE din Bucuresti. Pentru concertul din 19 septembrie, toti cei 13 cantareti ai London Community Gospel Choir au fost de acord sa renunte la onorariile lor, cu scopul de a sprijini cauza HOSPICE. Si fondurile stranse in urma vanzarii biletelor la acest concert vor fi folosite pentru sustinerea aceluiasi proiect.

Centru HOSPICE din Bucuresti
va avea 15 paturi pentru adultii respectiv 8 paturi pentru copiii diagnosticati cu boli incurabile. In plus, acesta va dispune de un centru de zi, un ambulatoriu, un centru de predare si birouri pentru echipa de ingrijire la domiciliu si pentru servicii de sprijin. Toate serviciileHOSPICE sunt gratuite. Noua unitate va putea acoperi pana la 700 de internari, pe an, si va oferi ingrijire la domiciliu pentru peste1.000 de personae, pe an. Un numar suplimentar de 10 de paturi vor fi furnizate pentru copiii cu boli limitatoare de viata, intr-un nou centru HOSPICE, de la Adunatii Copaceni.

Puteti sustine proiectele HOSPICE din Bucuresti, cumparand bilete la concertul din 19 septembrie, sustinut de London Community Gospel Choir. Pretul biletelor este de 75, 100 si 250 de lei. Pentru detalii, accesati www.hospice.ro/concert.

Detalii

Data:
septembrie 19, 2014
Timp:
19:30
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/966744780018242/

Locaţie

Muzeul National de Arta
Calea Victoriei, 49-53, Bucuresti, 010082 România
+ Harta Google
Telefon:
021 313 3030
Website:
http://www.mnar.arts.ro/

Organizator

Hospice Casa Sperantei
Website:
http://www.hospice.ro/

Lasa un comentariu