Cum va arăta penisul viitorului! Vestea aşteptată de toţi bărbaţii

penis-probleme-608x304

foto si articol – gadgetreport.ro

11 iulie 2015

La fel ca şi creierul, penisul bărbatului n-a prea evoluat cine ştie ce în zecile de mii de ani ce au trecut de la apariţia lui Adam şi Eva, dacă este să mergem pe această variantă a poveştii evoluţiei umane. Cel mai “important” organ al bărbatului are însă mari şanse să treacă la nivelul 2.0, graţie tehnologiei.

Potrivit colegilor noştri de la Showbizreport.ro, există câteva tendinţe care nu pot decât să dea motive de optimism bărbaţilor din întreaga lume.

Potrivit cercetătorilor americani, bolile cu transmitere sexuală vor putea fi evitate, în viitor, cu ajutorul unui implant de bio-senzori care vor anihila efectele acestora. Experţii de la Universitatea California din San Diego au dezvoltat, astfel, un fel de tatuaj electronic care, o data pus pe penis, îl va face imun la afecţiunile cu transmitere sexuală.

Penisul viitorului va putea fi controlat şi în ceea ce priveşte funcţia fertilă. Pe baza unor nanobooţi implantaţi în organul sexual, bărbaţii vor putea să îşi controleze spermatozoizii, putând să îşi activeze un fel de vasectomie temporară. Cu alte cuvinte, vor putea face sex fără prezervativ, fără să le fie teamă că pot lăsa însărcinate partenerele.

Citiţi ce alte facilităţi demne de SF va avea penisul viitorului, pe Showbizreport.ro

articol preluat de pe http://www.gadgetreport.ro